Општа Стоматологија

Општа Стоматологија


Read more

Протетика

Врвни протетски решенија


Read more

Консултација

Консултирајте се со нас


Read more

Семејна грижа

Семејна стоматологија


Read more
 • "Со големо задоволство доаѓам во Ведрадент. Секогаш се достапни за мене со оглед на моите работни обврски. Професионални и љубезни. Топ."

  Anne Hathaway

  Actor

 • "Долго време ги познавам докторите и овде се чувствувам како дома. Грижата за моите заби е препуштена на тимот на Ведрадент, а резултатот најдобро се познава по мојата насмевка."

  George Clooney

  Actor

 • "Моите колешки ме прашуваат зошто и како имам таква насмевка, одговорот е - ВЕДРАДЕНТ."

  Jennifer Lopez

  Singer

 • "Врвен стручен тим, ексклузивна услуга. Ја имаат мојата целосна доверба."

  Sofia Vergara

  Actor

 • "Во Скопје поминав само еден викенд, а за мојата насмевка се грижеа Ведрадент."

  Brad Pitt
  Brad Pitt

  Actor