За нас

Денешниот свет брзо се развива и стоматологијата е исто така дел од тој развој. Со цел да бидеме секогаш во чекор со трендовите на модерната стоматолошка медицина, ние постојано инвестираме во нови знаења од областа на естетската стоматологија, присуствувајќи на голем…

Прочитај повеќе

Услуги

+
 • Конзервативно лечење

  Полнење (полнење) на заби со фотополимери и хемополимери на водечките светски компании конструкција…

  Прочитај повеќе
 • Имплантологија

  Денталните импланти се модерна, прецизна и сигурна терапија и придонесуваат за долгорочен комфор…

  Прочитај повеќе
 • Естетска стоматологија

  Повеќето пациенти кои имаат потреба од козметички стоматолошки зафати, сакаат да променат некои…

  Прочитај повеќе
 • Парадонтологија

  Во светски рамки, ширењето на пародонтот заболува од повеќе од половина од децата…

  Прочитај повеќе