Услуги

Ние се трудиме да понудиме највисок квалитет на услугата по разумна цена и во пријатна атмосфера.

Услугите што ги нудиме:

  • Конзервативно лечење – полнење на заби со – фотополимери и хемополимери – игличка конструкција на сериозно оштетени заби – третман на коренски канали
  • Имплантологија – Имплантите можат: – да заменат еден или повеќе заби без да ги оштетат соседните – да држат мост и да ја отстранат потребата за мобилна протеза – да обезбедат поддршка за целата мобилна протеза, правејќи ја побезбедна и поудобна –  ја враќаат естетиката на насмевката, џвакање, удобност – за да не се стопи алвеоларната коска
  • Хирургија – Главните хируршки процедури што ги нудиме: – Хируршко вадење на задржани заби – вадење на заб – отстранување на цисти на вилицата – хируршки третман на воспалителни процеси во максилофацијалната област
  • Естетска стоматологија – Белење на заби – фурнири – циркониум / керамика без метал
  • Парадонтологија – третман на болести на оралната мукоза (воспалителни и други) – гингивит (воспаление на непцата), периодонтитис (тресење на забите) и стоматитис – професионална хигиена – чистење на забен камен и забен плак со ултразвук
  • Детска стоматологија – полнење / полнење / и третман на млечни и трајни заби кај деца – заштита на забите со нанесување на заптивки на нивната површина