Month: November 2020

Во светски рамки, ширењето на пародонтот заболува од повеќе од половина од децата и скоро од целата возрасна популација на планетата, а тешкиот хроничен периодонтитис влијае на 10-15% од возрасната популација.Најчеста и најраспространета пародонтална болест е хроничен гингивит - воспалително…

Повеќето пациенти кои имаат потреба од козметички стоматолошки зафати, сакаат да променат некои од следниве индикатори (и често скоро сите, во различни комбинации): изгледот на неговите заби боење и / или дамки на забите недостасуваат заби испакнатини, пукнатини, "групирани" заби…

Денталните импланти се модерна, прецизна и сигурна терапија и придонесуваат за долгорочен комфор и чувство на сигурност. Современите стоматолошки импланти нудат докажани и естетски решенија за вас. Тие претставуваат модерна, прецизна и софистицирана терапија и придонесуваат за вашиот долгорочен комфор…

Полнење (полнење) на заби со фотополимери и хемополимери на водечките светски компании конструкција на нафта од сериозно оштетен третман на коренскиот канал. 

Денешниот свет брзо се развива и стоматологијата е исто така дел од тој развој. Со цел да бидеме секогаш во чекор со трендовите на модерната стоматолошка медицина, ние постојано инвестираме во нови знаења од областа на естетската стоматологија, присуствувајќи на…