Day: November 28, 2020

Во светски рамки, ширењето на пародонтот заболува од повеќе од половина од децата и скоро од целата возрасна популација на планетата, а тешкиот хроничен периодонтитис влијае на 10-15% од возрасната популација.Најчеста и најраспространета пародонтална болест е хроничен гингивит - воспалително…

Повеќето пациенти кои имаат потреба од козметички стоматолошки зафати, сакаат да променат некои од следниве индикатори (и често скоро сите, во различни комбинации): изгледот на неговите заби боење и / или дамки на забите недостасуваат заби испакнатини, пукнатини, "групирани" заби…

Денталните импланти се модерна, прецизна и сигурна терапија и придонесуваат за долгорочен комфор и чувство на сигурност. Современите стоматолошки импланти нудат докажани и естетски решенија за вас. Тие претставуваат модерна, прецизна и софистицирана терапија и придонесуваат за вашиот долгорочен комфор…

Полнење (полнење) на заби со фотополимери и хемополимери на водечките светски компании конструкција на нафта од сериозно оштетен третман на коренскиот канал.