Консултација

Доколку ви е потребна интегрална опсервација на вашето дентално здравје, или сакате второ мислење, нашиот стручен и интердисциплинарен тим е на ваше располагање.
Доколку сакате ревизија на вашата состојба на импланти, протези и мостови или пак предложени планови за терапија со задоволство ќе се посветиме да ги имате на увид сите современи увиди во денталната медицина.

Доколку едноставно уживате да го посетите вашиот стамотолог, ве чекаме.